17 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

4 Temmuz ve 8 Temmuz’ da Bankalar açık mı?

4 Temmuz ve 8 Temmuz’ da Bankalar açık mı?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak uzatılmasından sonra en çok merak edilen sorular, 4 Temmuz 2016 Bankalar açık mı? 8 Temmuz 2016 Bankalar çalışıyor mu? soruları oldu

Ramazan Bayram tatilinin 9 gün olarak uzatılması sonrası Bankacılık işlemlerinde 4 Temmuz ve 8 Temmuz da çeki, senedi yada farklı ödemesi olanlar ne yapacağını düşünmeye başladılar. Ramazan bayramı tatiline ek olarak Arefe günü olan 4 Temmuz ve Bayram sonrası iş günü olan 8 Temmuz’ da dahil edilerek 9 Gün tatil ilan edildi.

4 Temmuz 2016 Arefe günü Bankalar açık olacak mı?

Bankacılık sektöründe tatiller bir önceki yıl iş planına göre düzenlenmekte olup, yıl içinde gerçekleşen tatiller Merkez Bankası işlemlerine devam ettiği için tatil olarak dikkate alınmıyor. Yani 4 Temmuz 2016 Arefe günü Bankalar yarım gün faaliyetlerine devam edeceğinden sadece yarım gün açık olacaklardır.

8 Temmuz 2016 Bankalar çalışıyor mu?

Arefe günü için yaptığımız açıklamalar Bayram sonrası son iş günü olan Cuma günü içinde aynı statüde değerlendirilmekte olup, 8 Temmuz 2016 tarihinde Bankalar işlemlerine devam edeceğinden tam gün açık olacaklardır.

4 ve 8 Temmuz tarihlerinde Bankacılık işlemleri yada ödemeleri olan Vatandaşlar, işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecekler. 

 

BUNUNLA İLGİLİ:  Kıvanç Tatlıtuğ un yeni sezondaki dizisinde başrolde kim oynayacak?
About Author

Finansçı

2 Comments

  • bayram da bankalar açık mı ?

    • 3 gunluk Bayram boyunca Bankalar kapali olacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir