13 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Emekliler maaşlarını 300 TL promosyon ile artık Denizbank tan alacak

Emekliler maaşlarını 300 TL promosyon ile artık Denizbank tan alacak

Emekliler artık ilk maaşlarını Denizbank veya Ptt şubelerinden alacak, Denizbank ile 3 yıl boyunca devam etmek isteyenlere 300 Türk Lirası promosyon ödemesi

Denizbank atılımlarına Emekli maaşlarını bünyesine katarak devam ediyor. Ziraat Bankası şubelerinde yaşanan Emekli Bankacılığı kalabalığı artık sonlanıyor.

Temmuz ayında yapılan sözleşme ile artık Emekli olanlarda ilk maaşlarını Denizbank’tan alacaklar. 300 TL promosyon ile Denizbank’tan maaşlarını almayı taahhüt edenler 3 yıl hesaplarını farklı Bankaya taşıyamayacaklar. Son yıllarda Emekli Bankacılığı alanında verdiği 300-450 TL arası promosyonlar ile bir çok Emekli müşteriyi bünyesine katan Denizbank Emekli Bankası olma yolunda.

Peki Ziraat Bankası neden Emekli müşterilerini farklı bir Bankaya verdi?
Ziraat Bankası şubeleri maaş günlerinde önünden geçilmez bir hale geliyor, maaşını almak için şubelere gelen Emeklilerimiz şubede büyük bir kalabalık oluşturabiliyor.

Buradaki amaç Ziraat Bankasının bir kaç yıldır diğer Özel Bankalar gibi piyasa oyuncusu olmak için artık dışarıda müşteri araştırdığını görüyoruz. Yeni yönetim sadece gelen müşteri ile değil kendi personellerinin kazandırdığı müşterileri de görmek istiyor.

Peki Denizbank Ziraat Bankasında bu kadar yoğunluk yaratan süreci neden aldı?

Denizbank Büyükşehirler’ de kalabalığı engellemek adına bazı şubelerinde emekli müşterilere hizmet vermeyecek. PTT ile aktif kredi çalışması vs bulunan Denizbank’ın tüm illerde şubesi bulunmasına rağmen şubesi olmayan yada hizmet vermediği bölgelerde PTT ‘ye yönlendirme yapacak. PTT şubeleri banka kadar yoğun olmadığı için Emekli müşterilerde daha iyi hizmet alma imkanına sahip olacak.

Daha önceden Emekli olanların maaş Bankası değişecek mi?

Bu sözleşme yeni emekli olanları kapsamakta olup daha önceden emekli olan ve farklı Bankalardan maaşlarını alanları etkilemeyecek. Tercih etmeleri durumunda promosyon karşılığı Denizbank bünyesine hesaplarını aktarabilecekler.

 

BUNUNLA İLGİLİ:  Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu ve Üst Yönetim kadrosu

Emekli maaş aktarım kampanyalarında en avantajlı hangisi yazımız faydalı olabilir;

https://www.kucukpara.com/hesap-isletim-ucretleri/emekli-maas-aktarim-kampanyalarinda-en-avantajli-hangisi/

About Author

Finansçı

2 Comments

  • Emekli olduğum zaman ilk maaşın yattığı banka Denizbank uygulaması devam ediyor degilmi. Maaşı almaya devam edenlere 300 TL hala veriyorlar mı?

  • Bende bu ay emekli oldum ve maaşlar Denizbank aracılığı ile odeniyor bilginiz olsun.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir