6 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Evimi taşırken faturalarımı üzerime alırken ne kadar ödemem gerekiyor?

Evimi taşırken faturalarımı üzerime alırken ne kadar ödemem gerekiyor?

Ev taşımak zor iş bu dönemde nakliyesi, temizliği faturaları üzerine alma derken sizi bir çok iş yükünün altına sokar. Son dönemde evden eve nakliyeler aracılığıyla bu yük biraz hafifledi sayılır ama maliyeti de o orantıda arttı diyebiliriz. Evden toplayıp yeni evinize aynı şekilde taşınmasını sağlayarak bir çok iş yükünden bizleri kurtarıyorlar.
Taşınma sonrası faturaları üzerinize alırken neler yapmanız gerekiyor?
Faturaları üzerinize alırken kurumlar sizleri evrak yükümlülüğü ile çok uğraştırmıyorlar. Yanınızda Nüfus cüzdanı ve kira sözleşmesi,dask poliçesi,tesisat numarası ile devrini almak istediğiniz kuruma başvurmanız yeterli. Sonrası kurum çalışanının yetkisinde gerçekleştirilerek faturaların üzerinizee alma işlemi gerçekleştirilir.

Faturaları üzerinize alırken depozito tutarı ne kadar ödersiniz?

Şu anda elektrik,su yada doğalgaz faturalarını üzerinize alırken ödeyeceğiniz depozito tutarları kuruma göre değişiklik arz etmektedir. Depozito tutarlarına kurum özelinde taksitlendirme yada faturaya dahil etme seçenekleri de mevcut.

– Su faturasını üzerinize almak istediğinizde ödeyeceğiniz depozito tutarı 80 TL

– Elektrik faturasını üzerinize almak istediğinizde ödeyeceğiniz depozito tutarı 159 TL. Bu tutarı iki taksitte ödeme seçeneği mevcut olup ilk taksiti peşin ödeyerek kalan 2.taksitin faturaya yansıtılması mümkün.

– Doğalgaz faturasını üzerinize almak istediğinizde ödeyeceğiniz depozito tutarı 443 TL. Bu tutarı da 2 taksitte ödeme imkanı mevcut olup faturanıza ekleyebilirsiniz.

Faturalara ait ödediğiniz depozito tutarlarını iade alabilirmiyim?

Kurumlara ödediğiniz depozito tutarlarını taşınma yada konutun satılması haliden iade alabilirsiniz. Kurumda vereceğiniz hesap bilgisine istinaden depozito tutarları hesaplarınıza aktarılır.

BUNUNLA İLGİLİ:  Fastpay Digitürk Fatura Ödemesine 10 TL İade
About Author

Finansçı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir