12 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Kira beyannamesi son gün ne zaman 2016

Kira beyannamesi son gün ne zaman 2016

Kira Beyannamesi, Menkul Sermaye İradı, Ücret yada diğer gelir ve kazançlarınız için yıllık gelir vergisi beyannameleri ne zaman verilir? Kira Beyannamesi için son gün ne zaman?

Evi olan ve kira alan mal sahipleri için kira beyanname verme süresi çok yaklaştı. Gelir İdaresi Başkanlığının sitesinde belirtildiği üzere Hazır Beyan Sistemiyle kira beyannamesi verecekler için son gün 25.03.2016 olarak belirtildi. Çokta zor olmayan kira beyannamesini doldurmak için https://intvd.gib.gov.tr/hazirbeyan/ linki kullanabilir siniz.

kira beyanname doldur ekrani

Yapmanız gereken TC Kimlik numaranız ile sisteme giriş yaparak beyanname doldur ekranından gerekli bilgileri doldurarak, Götürü gider yöntemi ile yada Gerçek Gider Yöntemi seçeneklerinden bir tanesini seçerek işlem yapılması gerekmektedir. Yine aynı ekrandan çıkan tahakkuka istinaden ödemenizi kredi kartı seçeneği ile ödeme yapabilir siniz.

 

 

2016 Motorlu Taşıtlar vergisi 1.taksit ödemeleri hangi Banka kaç taksit yapıyor? yazımızı okumak için tıklayın

https://www.kucukpara.com/gundem/2016-motorlu-tasitlar-vergisi-mtv-oderken-hangi-banka-kac-taksit-yapiyor/

 

 

BUNUNLA İLGİLİ:  Opsiyon işleminin riskleri ve avantajları neler?
About Author

Finansçı

3 Comments

  • kira beyannamesi son günü geldi çattı cidden, ama kira beyannamesi vermek çok kolay olmuş. Siteden baktım geçende henüz yapamadım ama kira beyannamesi vermek eskiden vergi dairelerinden uğraşırken zormuş

  • Son iki gündür bununla uğraşıyorum yıl olmuş 2016 ben hala kira beyannamesii internetten ödemeyi beceremiyorum

  • bazı insanlar işlerini hep sonlara bırakır bazen kaçırır o yüzden kalabalık vs olur Kira beyannamesi için son günü beklemek yerine ondan daha önceki günlerde halletmek en iyisi

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir