1 March 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

HSBC Türkiye için bir talip daha

HSBC Türkiye için bir talip daha

HSBC Türkiye için bir talip daha 

Hsbc geçtiğimiz aylarda performansını hızlandırmak ve maliyetleri küçültmek adına Brezilya ve Türkiye’ deki faaliyetleri satacağını duyurmuştu.
Türkiye tarafı için Türkiye ‘den Denizbank, Odeabank, FibaBanka, ICBC dahil bir çok banka dirsek temasında olduğunu okuduk. Brezilya faaliyetleri de dahil olunca HSBC için yurt dışı talipler de bir çok kez kapısını çalmaya başladı.
Reuters’ ın 29 Mayıs da yayınladığı haberde HSBC Türkiye için İNG grup, Arap Banking Corporation (ABC) ve BNP Paribas ‘ın kesin olmayan tekliflerde bulunulduğu duyuruldu.
Bu bilgilerden sonra yeni CNN Expansion internet sitesinde Garanti ‘nin İspanyol ortağı BBVA teklif için değerlendirme lerde bulunduğunu yazdı. Haberin detayında BBVA ‘da yetkili yönetici Vicento Rodero Türkiye ve Brezilya faaliyetlerini baktıklarını fırsat olursa değerlendirebileceklerini iletti.
Reuters ‘da BBVA yetkilileri ile yapılan görüşmede bu bilgi teyit edilmezken fırsatları değerlendirmenin Banka olarak görevleri olduğunu iletti.
Bu montan da büyük bir bankanın 2 büyük ülkede faaliyetlerine ara verecek olması Dünya’ da ilgileri üzerine çekmesine sebep olabiliyor.

BUNUNLA İLGİLİ:  30-31 Temmuz 2020 1-2-3 Ağustos 2020 Kurban Bayramı Bankalar Açık Mı?
About Author

Finansçı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir