1 March 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Sitemizi Bundle ile takip etmek artık çok kolay

Sitemizi Bundle ile takip etmek artık çok kolay

Farklı alanlardan bir çok içeriği aynı platformda okuma şansını yakalayabileceğiniz Bundle hizmeti hızla büyümeye devam ediyor.

Keyifli haber okutma rotası ile yola çıkan Bundle ailesi üyeleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Bizde Kucukpara.com ailesi olarak artık Bundle uygulaması ile sizlere bir adım daha yaklaşıyoruz.

Dwarf Planet tarafından geliştirilen, Ercan Varol önderliğinde yoluna tam gaz devam eden Bundle uygulaması App Store ve Google Play Store’ dan indirerek takip ettiğiniz bir çok siteyi tek çatı altında okuma şansına sahip olacaksınız. 

Uygulamadan bahsetmek gerekir ise takip etmek istediğiniz bir çok sektördeki siteyi kaynak ekle adımı ile listenize ekliyorsunuz. Eklemediğiniz ilginizi çekebilecek kaynakların yayınladıkları içerikler de size bildirim olarak gelmekte, dilerseniz uygulama içinde kaynak olarak eklediğiniz sitelere ait içerikleri tek sayfada görüntüleyebilir siniz. Görsel olarak yormayan bir yapısı olan uygulama sloganlarında olduğu gibi keyifli haber okuma zevkini sizlere tattırıyor.

Sitemizi takip etmek için ise; Küçük Para olarak aratarak yada Finans kategorisinden kaynaklardan Küçük Para’ yı favorilerinize ekleyerek sitemizi çok daha kolay bir şekilde takip etme şansınıza sahip olabilirsiniz.

bundle

BUNUNLA İLGİLİ:  Survivor All Star şampiyonu belli oldu
About Author

Finansçı

1 Comment

  • Sizi keyif ve merakla takip ediyoruz, sorularimiza usenmeden arastirma yaparak verdiginiz cevaplar cok isimize yaramakta.
    Tesrkkurler

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir