18 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Paytrek Ödeme Kuruluşu Hizmetleri A.Ş. faaliyet izni tamam

Paytrek Ödeme Kuruluşu Hizmetleri A.Ş. faaliyet izni tamam

Ödeme Kuruluşu firmaları arasında yer almak için BDDK’ ya faaliyet izni başvurusunda bulunan Paytrek Ödeme Kuruluşu Hizmetleri A.Ş. için BDDK faaliyet izni verdi.

Ödeme Kuruluşları arasına yeni bir kurum daha katıldı. BDDK’ ya faaliyet izni için başvuruda bulunan Paytrek Ödeme Kuruluşu Hizmetleri A.Ş. için 26 Nisan’ da Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruya istinaden BDDK’ nın faaliyet izni için onayı duyuruldu. Paypal gibi bir kurumun Türkiye piyasasında çok etkin rol aldığı bir ortamda pastadan pay almak isteyen bir çok firma gibi Paytrek Ödeme Kuruluşu Hizmetleri A.Ş. de oyuna dahil oldu.

Paytrek Ödeme Kuruluşu Hizmetleri Aş faaliyet izni Resmi Gazete metni;

Paytrek Ödeme Kuruluşu Hizmetleri A.Ş.’ye 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanunun 14 üncü maddesinin (1) numaralı fıkrası ile 15 inci maddesinin (1) numaralı fıkrası çerçevesinde ödeme kuruluşu olarak faaliyette bulunma izni verilmesine, – Anılan Kanunun 15 inci maddesinin (1) numaralı fıkrası çerçevesinde işbu Kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasına karar verilmiştir.

 

 

Yanlış hesaba para yatırdım paramı nasıl geri alabilirim? yazımızı okumak için tıklayın

https://kucukpara.com/banka-hesaplari/vadesiz-hesaplar/yanlis-hesaba-para-yatirdim-parami-nasil-geri-alabilirim

BUNUNLA İLGİLİ:  Beşiktaş Moskova dan puan ile dönmeyi başardı
About Author

Finansçı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir