13 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Vekalet ile Emekli maaş hesabı açabilir miyim?

Vekalet ile Emekli maaş hesabı açabilir miyim?

Vekalet ile Bankalarda emekli maaş hesabı nasıl açabilirim?

Anneniz yada babanız yaşlı ve Bankacılık işlemlerini sizmi gerçekleştiriyorsunuz? Bankacılık işlemlerini en kolay nasıl gerçekleştirebilirim diye sorularınız var ise cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz. Eğer yakınınıza ait Banka hesabı açılışı için Bankaya giderek hesap açabiliyor iseniz, hesap açılışı ile beraber atm kartı ve internet bankacılığı şifresi alır iseniz işlemleri çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilir siniz. Ama yakınınız adına açacağınız hesap için şubeye gelemiyor ise emekli maaşı için vekalet ile hesap açabilir misiniz?

Vekalet ile açılacak Emekli maaş hesabı için dikkat edilmesi gerekenler

Yakınınız için vekalet ile hesap açacak iseniz dikkat etmeniz gereken bazı detaylardan bahsedelim. Vekalet ile hesap açılışı Bankalarda aktif olarak kullanılmakta olup, içeriğindeki detaylardan dolayı sorunlar yaşanabiliyor. Bankada hesap açılışı için vekalet düzenletecek iseniz sadece hesap açılışı olarak düşünmemeniz gerekiyor.

Noter tarafından düzenlenecek vekaletnamede özellikle belirtilmesi gerekenler neler? Bankacılık işlemleri sadece hesap açılışından ibaret olmadığı için hesap açılışının yanı sıra atm kartı alabilmesi,yatırım işlemleri konusunda yetkilendirme, her şubeden nakit çekim,kredi kullanabilme, internet bankacılığı başvuru gibi vekaletnamenin içeriğini zengin tutar iseniz olası farklı bir durumda vekaletname nizde yetkiniz yok cevabı ile karşılaşmazsınız.

Elinizde bu şekilde detaylı bir vekaletname mevcut ise hesap açılış evraklarını imzalayarak hesap açılışını gerçekleştirebilirsiniz. Sonrasında atm kartını alarak diğer Bankacılık işlemlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Aksi takdirde yakınınızın Bankaya gelmesi yada yeni bir vekaletname daha düzenletmek zorunda kalabilirsiniz.

 

Emekli maaş aktarım kampanyalarında en avantajlı Banka hangisi? yazımız faydalı olabilir;

BUNUNLA İLGİLİ:  Galatasaray Umut Bulut ve Tarık Çamdal ile yollarını ayırdı
About Author

Finansçı

4 Comments

  • merak ettiğim bir konuydu cevabı burada buldum prosudur yönündende bazı aksaklıklara sebebiyet verdiğini anladım

  • sanırım açılabilir ama zahmetli iş olur gibi birçok evrak falan

  • Hiç bulaşmamak lazım bence .tamam allah elden ayaktan düşürüp muhtaç etmesin o ayrı ama vekalet ile hesap açmaya sıcak bakmıyorum

  • annem veya babam çok yaşlı olduğunda bankaya gidemediği durumlarda bizler alabiliriz sanırım

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir