6 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Ziraat Katılım Bankası 2016 yılında hangi illerde şube açacak?

Ziraat Katılım Bankası 2016 yılında hangi illerde şube açacak?

Ziraat Katılım Bankası şube açılışlarına hız kesmeden devam ediyor, yeni şubeler hangi illerde açılacak?

Ülkemizde işsizlik oranlarının bu kadar yüksek olduğu bir ortamda malum her evde iş arayan bir genç var desek yanlış olmaz herhalde. Ziraat Bankasının bu kadar büyük bir yelpazede şubeleri olduğunu biliyoruz. Finans piyasasına 2015 yılında giren Ziraat Katılım Bankası, Katılım Bankacılığı alanında yeni bir atılım yapmak istiyor.

Şube açılışlarına açıldığı günden bu yana hız kesmeden devam eden Ziraat Katılım Bankası 2016 yılında da şube açılışlarına devam ediyor. İlk şubesini İstanbul Eminönü’ de açan Ziraat Katılım Bankası‘ nın İstanbul’ da 10 şube, Ankara’ da 4 şube olmak üzere toplamda 22 şubesi ile Bankacılık işlemlerine devam ediyor.

Faaliyetlerine 29.05.2015 tarihinde başlayan Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın liderliğinde ilk 7 ayda 22 şube sayısına ulaştı. 2016 yılında personel alımına da hız veren Banka bölgesel alımlar yapmak için sınavlar yapmaya başladı.

Ziraat Katılım Bankası yeni şubelerini nerelerde açacak? 

Adana – Adıyaman – Afyon – Aksaray – Amasya – Ankara – Antalya – Aydın – Balıkesir – Batman – Bingöl – Bolu – Burdur – Bursa – Çankırı – Çorum – Denizli – Düzce- Edirne – Elazığ – Erzincan – Erzurum – Eskişehir – Gaziantep – Hatay – Isparta – İçel – İskenderun – İstanbul – İzmir – Kahramanmaraş – Karabük – Karaman – Kayseri – Kırıkkale – Kocaeli – Konya – Kütahya – Malatya – Manisa – Mardin – Muğla – Nevşehir – Ordu – Osmaniye – Rize – Sakarya – Samsun – Siirt – Sivas – Şanlıurfa – Tekirdağ – Trabzon – Uşak – Van – Yalova – Yozgat – Zonguldak

BUNUNLA İLGİLİ:  Çipli Kimlik Kartı ne zaman verilecek?

 

Toplamda 58 ilde personel alımı gerçekleştirecek olan Ziraat Katılım Bankası açılışı yetişebilecek olanları 2016 yılında faaliyet izinleri yetişmeyenler için bir sonraki yıla sarkacak şekilde alımlarına devam edecektir. Banka stratejisine göre öncelik İller olmak üzere sonrasında ilçelerde açılacak şube açılışları sonrası personel alımı için mutabakata vardığı adayları bu ilçelerde de görevlendirme yapabileceğini sitesinde başvuru yapacak kişilere duyurdu.

 

Ziraat Katılım Bankası hangi illerde şubeleri var yazımız ektedir;

https://www.kucukpara.com/gundem/ziraat-katilim-bankasi-subeleri-acildi-mi-hangi-illerde-subeleri-var/

About Author

Finansçı

9 Comments

  • aslında illerde şube açması iyi ama her mahalle de atm koyması iyi olur para çekerken kolaylık olur

  • Zirat bankasına her zaman güvenmişimdir,bir gidip dinlemek lazım şartlar ne imişi

  • bizim ilimizde de açacak mış demekki mahallemize yakın olsa bari çok güzel olur en azından yakın olur diye düşünüyorum

  • Ziraat katilim bankasi sube acilislarini yavaslatti gakiba bir donem hizli sube actilar ama su anda sakin ortalik. Umarim kisa zamanda yasadigim yerede acilir😃

  • Ziraat Katılım Bankası şube açılışlarına devam ediyorlar. Ama hala benim yaşadığım şehirde Ziraat Katılım Bankası şubesi açılmadı. Artık şube açma hızlarını arttırmaları gerekiyor galiba.

  • Ziraat katilim bankası şube açılışları çok hızlı olmuyor gibi. Vakıf katilim bankası daha çok şube açıyor gibi

  • Zirqqt katilim bankası nerelerde şube açacak acaba bellimidir. Bende memletimde açılmasını bekliyorum dört gozle ziraat katilim bankasının olması iyi olacaktır paramızı yatırmak için.

  • Gidon ziraat bankasına yatırın nolur ki. Sanki katilim bankasından aldığınız katilim fonu adındaki bedel faiz değilmi. Adi farklı olunca faiz değil mi oluyor acaba.

  • Herşeyin bir kılıfı var bende anlamıyorum banka benim paramla is yapacak uç ay sonra ne kazanacagim belli olacak akil kari değil. Bir çok bankacılık isleminide yapıyor katilim bankaları o yüzden hassas olanlar paralarını boşta biraksalar daha iyi olabilirrr

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir