6 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Ziraat Katılım Bankası ne kadar maaş ve ek ödeme veriyor?

Ziraat Katılım Bankası ne kadar maaş ve ek ödeme veriyor?

Ziraat Katılım Bankası çalışanlarına ne kadar maaş ve ek ödeme yapıyor?Diğer özel Bankalara göre maaş ödemeleri nasıl?

 

Ziraat Katılım Bankası ne kadar maaş ödemesi yapıyor?
Ziraat Katılım Bankası şubecilik dönemine henüz başlamadı 2015 yıl sonuna kadar 400 personel alacağı konuşulan Banka da ne kadar maaş ödeme yapılacağı çok merak ediliyor.Standartların Ziraat Bankası ile eşdeğer olacağı kullanılırken Banka da yapılan ek ödemeler göz doldurucu olarak değerlendiriliyor. Bankaların maaş sıralamalarına bakıldığında Ziraat Bankası sonlarda değil ortalama üzeri maaş skalası olan Banka ekstra yaptığı ödemeler ile biraz öne geçiyor diyebiliriz. Ücret ödemesinin detayları Ünvan ücreti, görev pozisyon ücreti ve ek ödemeler toplamından ibarettir.

Peki Ziraat Katılım Bankası maaşa ek olarak ne ödemeler yapıyor?
Ek ödemeler adı altında Ziraat Katılım Bankası personeline İkramiye, yabancı dil tazminatı, performans primi, görev yeri tazminatı gibi ödemeleri ek ödeme olarak değerlendirmektedir. Bu ödemeler ışığında Ziraat Katılım Bankası diğer bankalar ile kıyaslandığında biraz daha öne çıkıyor diyebiliriz.

Bazı özel Bankada olmayan şartları tercih eden çalışanlar diğer katılım Bankalarından istifa ederek Ziraat Katılım Bankasını tercih edebiliyorlar. Henüz piyasada Katılım Bankacılığı yönünde yeni olan Ziraat Katılım Bankası tecrübeli personel alımı yaparak bu açığı kapatma arzusunda. Çalışanlarına sunduğu imkanlar ile personel geçişleri konusunda da avantaj sağlıyorlar.

 

Ziraat Katılım Bankası şubeleri hangi illerde açıldı merak ediyor iseniz yazımızı okumak için tıklayın.

https://www.kucukpara.com/gundem/ziraat-katilim-bankasi-subeleri-acildi-mi-hangi-illerde-subeleri-var/

BUNUNLA İLGİLİ:  Çocuğuma en iyi bakıcıyı nasıl bulurum ve kaç para öderim?
About Author

Finansçı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir