17 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

30 Ağustos 2016 Bankalar çalışıyor mu?

30 Ağustos 2016 Bankalar çalışıyor mu?

Tatil planı yapanlar için yaz tatilinin son Resmi tatiline nereye gitsem araştırmaları hız kazanmaya başladı. 29 Ağustos ve 30 Ağustos 2016 tarihinde Bankalar açık mı sorusunu cevaplıyoruz.

Eylül ayında okulların açılması nedeniyle Kurban Bayramında plan yapmayanlar için 30 Ağustos dört gözle bekleniyor. En çok merak edilen sorulardan biri olan 29.08.2016 ve 30.08.2016 tarihinde Bankalar faaliyetlerine devam edecek mi sorusu diyebiliriz.

29-30 Ağustos 2016 tarihinde Bankalar çalışıyor mu?

Bankacılık işlemleri bu döneme denk gelen yada tatil planı yapanlar için ideal bir tatil planı olabilir. 30 Ağustos 2016 Zafer Bayramı münasebeti ile Bankalar içinde Resmi tatil olduğu için 30.08.2016 tarihinde Bankalar çalışmayacak. Fakat 29 Ağustos tarihinde herhangi bir tatil Bankalar için söz konusu değil, Bankacılık işlemleriniz mevcut ise sorun yaşamadan işlemlerinizi gerçekleştirebilir siniz.

Özel sektör çalışanları için tatilleri birleştirmek çok işe yaradığından 30 Ağustos tatili o anlamda biraz avantajlı bir güne denk geliyor. 29 Ağustos tatil olmasa da bu günü yıllık izin alarak 30 Ağustos tatili ile birleştirerek dört günlük tatil yapma şansını yakalayabilir siniz.

Birleştirmeyenler için ise Zafer Bayramını coşku ile kutlayarak hafta içi bir gün istirahat şansınıza sahip olacak sınız. Kurban Bayramı öncesi en azından bir gün tatil çalışanlar için haftanın yoğunluğunu yaşamamak adına avantaj sağlayacaktır.

Tekrar üzerinden geçmek gerekir ise 30 Ağustos 2016 tarihinde Bankalar kapalı olacak ve şubelerden işlem yapılmayacak. Fakat 29 Ağustos 2016 tarihinde herhangi bir tatil söz konusu olmadığı için Bankacılık işlemleri devam edecek.

 

 

Emekli maaş aktarım kampanyalarında en avantajlı Banka hangisi? yazımızı okumak için tıklayın

https://www.kucukpara.com/hesap-isletim-ucretleri/emekli-maas-aktarim-kampanyalarinda-en-avantajli-hangisi/

BUNUNLA İLGİLİ:  Haksız Cep Faturası İadesi E-Devlet Üzerinden Ne Zaman Başlıyor?
About Author

Finansçı

2 Comments

  • 30 ağustos 2016 da artık Bankalar çalışmasın yani, ama pazartesi gününe denk gelseydi çok daha iyi olurdu. En azından 3 gün tatil yapma şansına sahip olurduk

  • İyiki bu tatiller var, hem bayrami hem tatili bir arada yasamak icin.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir