1 March 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

BDDK nın İstanbul daki yeni adresi neresi?

BDDK nın İstanbul daki yeni adresi neresi?

2011 yılından bu yana İstanbul’a taşınması konuşulan BDDK düğmeye bastı. Haziran 2016 gibi BDDK faaliyetlerine İstanbul’da devam etme kararı aldı.

Başkan Mehmet Ali Akben BDDK ‘nın İstanbul’a taşınma konusunda son sözü söyledi. 5 yıldır Ataşehir’ de inşa edilen Finans Merkezine taşınmaları konuşulan BDDK’ nın İstanbul ve Ankara’ daki kiralık ofislerinden İstanbul ofisinin Haziran ayında sözleşmesinin dolması, sürekli İstanbul- Ankara arasındaki seyahat trafiğinin süreci hızlandırdığı konuşuluyor. 

BDDK’ nın İstanbul’a taşınacağı gerçeği değişmeyeceğinden İstanbul ve Ankara ofislerinin tek merkezde toplanarak faaliyetlerine devam kararı alındığını ileten Mehmet Ali Akben, Ataşehir’ de inşaatı devam eden Finans Merkezi faaliyete geçtiği zaman buraya taşınacaklarını iletti. Zaman ve maliyetlerin hesaplanması sonrası Finans Merkezinin bitiş tarihininde net olmaması yüzünden İstanbul’da yeni tutulan ve şu an tadilatı devam eden yeni binalarına Haziran ayında taşınacakları belirtiliyor.

Gece gündüz tadilatı devam eden Esentepe’ de Denizbank’ ın eski Genel Müdürlük binasında hazırlıklar tamamlandığında taşınma işlemleri gerçekleşeceği düşünülüyor. Çoğu Bankanın Genel Müdürlüklerinin İstanbul ve özellikle Esentepe, Maslak ve Levent’ te olduğu düşünülürse hem zaman hemde gider anlamında kuruma katma değer sağlayacaktır.

BDDK nın İstanbul adresi neresi olacak?

Esentepe’ de Şişli Belediyesi’ nin yanında bulunan Hacı Nimet Özden camisine cephe olan eski Denizbank Genel Müdürlük binasına taşınacağı belirtildi.

Bddk İstanbul Adresi:

(Büyükdere cad. No:106 Esentepe) , adresinde gerçekleştirilen tadilat işlemleri sonrası Haziran itibariyle aktif olarak çalışmaya başlanacağı belirtiliyor.

 

 

Yanlış hesaba para yatırdım paramı nasıl geri alabilirim? yazımızı okumak için tıklayın

https://www.kucukpara.com/banka-hesaplari/vadesiz-hesaplar/yanlis-hesaba-para-yatirdim-parami-nasil-geri-alabilirim/

BUNUNLA İLGİLİ:  2015-2016 Spor Toto Süper Lig 2.Hafta maç sonuçları
About Author

Finansçı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir