22 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Emekli maaşları Bayram öncesi ödeniyor otoyol ve köprüler ücretsiz

Emekli maaşları Bayram öncesi ödeniyor otoyol ve köprüler ücretsiz

Emekli maaşları Ramazan Bayramı öncesi ödenecek, buna ek olarak otoyol ve köprüler ücretsiz olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik 2 milyon 530 bin Bağkur emeklisi için 14 Temmuz, 6 milyonun üzerinde SSK emeklisi için tahsis numarası tek olanlar 15 Temmuzda çift olanların maaşlarının 16 temmuzda maaşlarının ödeneceği açıklamasında bulundu.

Seçim öncesinde emekli maaşlarında yapılacak düzenlemenin temmuz ayında yürürlüğe gireceğini ileten Çelik, Temmuz maaşında enflasyon karşılığı ve belirttiği zammı alacaklarını iletti.

Faruk Çelik, Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilerin TÜFE farklarının 1-5 Ağustos arasında ödeme yapılacağını ileterek, 2015 içinde emeklilere yapılacak ödeme tutarının toplamda 158 milyar lira olabileceğini iletti.

Ödemenin yanı sıra Bakanlar Kurulu kararı ile Resmi Gazete’de yayınlanan haliyle 16 Temmuz 00:00 itibariyle başlayarak 20 Temmuz 07:00 tarihine kadar otoyol ve Boğaz köprülerinden Ramazan Bayramı dolayısıyla geçişlerde ücret alınmayacağı iletildi. Bunun yanında Toplu taşıma hizmetlerinde 17 Temmuz 00:00 ile 19 Temmuz 00:00 ücretsiz yada indirimli kullanım olacağı belirtildi.

BUNUNLA İLGİLİ:  Batman v Superman ilk hafta ne kadar izlendi?
About Author

Finansçı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir