14 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Kadıköy Kartal metrosu Yakacık Pendik ve Kaynarca da ne zaman açılacak

Kadıköy Kartal metrosu Yakacık Pendik ve Kaynarca da ne zaman açılacak

Kadıköy-Kartal metrosuna eklenen üç durakta çalışmalar hızla devam ediyor. Yakacık Pendik Kaynarca durakları ne zaman açılacak?

Emlak piyasasının hızla geliştiği son dönemde ev almak artık çok daha zorlaşıyor. Ucuz ev nasıl alabilirim? diye sürekli araştırıyor yatırımlar nerelere yapılıyor evin bulunduğu güzergahta metro durağı açılacak mı gibi bir çok soruyu soruyoruz.

Kadıköy- Kartal metro inşaatı bitti biliyorsunuz bu hattın Tuzla ‘ya kadar devam edeceği söylentileri Kartal sonrası emlak fiyatlarını yukarı çekmeye yetti. Peki Metro durakları nereye açılıyor? Metro duraklarının nerelere açılacağı hangi kriterlere göre belirleniyor.

Şu anda Kartal ve sonrası Metro inşaatı devam ediyor Kartal’ dan Kaynarca’ ya kadar devam eden hat uzatma işlemleri son sürat devam ediyor.Kartal durağından sonra açılacak metro istasyonları hangisi? Yakacık Adnan Kahveci, Pendik, Tavşantepe durağı olmak üzere 3 istasyonun tünel çalışmaları vs devam ediyor.

Kadıköy-Kartal metro hattı uzatma çalışmalarında Tavşantepeye kadar uzaklık 4.4 km olup bu araya Yakacık Adnan Kahveci metro istasyonu, Pendik metro istasyonu, Tavşantepe metro istasyonu olmak üzere 3 adet durak ilave edildi.

yakacik adnan kahveci metro duragi calisma

Peki Yakacık Adnan Kahveci metro istasyonu, Pendik metro istasyonu, Tavşantepe metro istasyonu ne zaman açılacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait internet sitesinde sözleşme tarihi 03.05.2013 olup bitiş tarihi 810 gün yani işin bitiş tarihi 25.12.2015 olarak belirtilmesine rağmen henüz ulaşıma açılmadı fakat 2016 yılı içinde metro duraklarının açılacağı öngörülüyor.

Emlak alımı yapacak tüketicilerin metro duraklarına yakın bölgelerde ve bu semtlerde alımları evin prim yapması konusunda avantaj sağlayacaktır. Hele birde güvenebileceğiniz bir müteahhit mevcut ise temelden alım yaparak karınızı daha da arttırma imkanına sahip olabilirsiniz.

 

Yakacık metro durağı nereye açılacak? yazımız faydalı olabilir;

BUNUNLA İLGİLİ:  Evimi taşırken faturalarımı üzerime alırken ne kadar ödemem gerekiyor?

https://www.kucukpara.com/hayata-dair/yakacik-adnan-kahveci-metro-duragi-nerede-acilacak/

About Author

Finansçı

9 Comments

  • 2016 yılı içinde metro duraklarının açılacağı öngörülüyor. yazıdan anladığımız kadarı ile bu istasyonlar buyıl bitirilecek.

  • Bu metronun açılmasını bekliyorum fakat bir türlü açılmıyor..

  • yakacık pendik metrosunu daha hızlı açmak için keşke daha fazla çalışssalar..

  • u anda Kartal ve sonrası Metro inşaatı devam ediyor Kartal’ dan Kaynarca’ ya kadar devam eden hat uzatma işlemleri yapıldığını anlıyoruz ki acılması yakın demektir

  • yakacıkta ikamet ediyorum bende şu hattı açsalar da bizde rahat bir nefes alsak

  • Ne zaman açılacak.bi açıklama bi zahmet

    • İyi gunler,
      Yazimiz da belirttigimiz gibi bu yil acilmasi planlaniyor.

  • İki tane köprü yaypıp bitirdiler. iki tane metro durağını yıllardır yapamıyorlar. Tamamen politik rant.

  • Ya nezaman açılacak okullar açıldı zor geliş gidişler. Biri bişey söylesin nezaman açılacakkk……

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir