11 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Masraf ve faiz ödemeden kredi çekebilir miyim?

Masraf ve faiz ödemeden kredi çekebilir miyim?

Masrafsız ve faizsiz kredi ile müşterilerine kısa vadede nefes aldıracak kredi Denizbank’ tan.

Bazen öle zamanlar gelir ki acil paraya ihtiyacınız olabiliyor. böyle durumlar hangi banka ne kadar faiz alıyor ne kadar masraf öderim diye piyasa araştırması yapmanız gerekebilir. Faizlerin yüksek olduğu piyasa şartlarında masrafsız kredi nereden bulacağım diye düşünebilir siniz. Birde üstüne faiz oranı en düşük hangi Banka acaba diye bir çok siteye girerek araştırma yapmanız gerekebilir.

Bankalar neden faizsiz ve masrafsız kredi verirler peki? Bankalar bazen müşteri portföylerini genişletmek ve diğer ürünlerini satabilmek için bu tip kampanyalar yapabiliyorlar. Tüketici bir bankadan kredi çektiğinde eğer tüm şartlardan memnun ise yeni bir Banka arama ihtiyacı duymaz. Yine aynı Bankadan kredi talebinde bulunarak aynı düzende devam etmeyi tercih edebilir.

Peki masrafsız ve faizsiz kredi çekmek için ne yapmak gerekir? Aslında Bankalarda hesaplarınız var ise gönderilen sms ve mail bildirimleri ile tüketiciye bilgilendirmeler yapılıyor. Ama hepimizde Bankadan gelen bir mesaj yada mail olduğunda okumadan silmeyi tercih ettiğimiz için işimize yarayacak kampanyaları bazen kaçırabiliyoruz.

Son dönemler Emekli müşteriler için maaş taşıma karşılığında masrafsız ve faizsiz kredi avantajları sunabiliyorlar. Tabi bu kredi tutarları çok yüksek meblağlar olmasa da kısa dönemde oluşabilecek ihtiyaçlara merhem olabilecek düzeydedir. Banka hem müşteriyi 3-4 sene kendine bağlıyor ihtiyaç durumuna göre diğer ürünlerin satışını da gerçekleştirebiliyorlar.

Hangi Bankalar masrafsız ve faizsiz kredi veriyorlar?

Denizbank tüketiciye 2 adet otomatik ödeme talimatı vermesi karşılığında 1.000 TL masrafsız ve 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Vereceğiniz 0tomatik ödemeler vadesiz hesaptan yada kredi kartından otomatiğe bağlanabilir. Kampanya şartları 12 ay otomatik ödemenin devam etmesi en az 4 faturanın ödenmesi gerekiyor. Şartların ihlali sonrası kampanya cezası olarak 80 TL ödemek zorunda kalabilirsiniz. Kredili mevduat hesabım güvende sigortası yapılması durumunda 1.500 TL için 12 ay vade 0 faizsiz kullanım hakkı da sunuyor.

BUNUNLA İLGİLİ:  Cem Uzan dan Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sözü

Kampanya şartları konusunda ekteki linkten faydalanabilirsiniz

http://www.denizbank.com/kampanyalar/tuketici-kredileri/otomatik-odeme-talimatiniza-sifir-faizli-kredi.aspx

Tabi büyük kredi ihtiyacı olanlar için tatmin etmeyen bir tutar olmayabilir ama ufak tefek kredi kartı borçlarını yapılandırmak isteyenler için yeterli gelebilir. Faiz oranlarının yüzde 1,30-1,50 olduğu bir dönemde faizsiz kredi tüm ihtiyaç sahiplerine faydalı olacaktır.

Otomatik ödemelerini Bankaya vermek isteyenler için, 1.000 TL faizsiz ve masrafsız  ve faizsiz kredi yeni yıl hediyesi olarak değerlendirilebilir.

 

Banka hesap numaramı yada ıban numaramı nasıl öğrenebilirim yazımızı okumak için tıklayın.

https://www.kucukpara.com/gundem/banka-hesap-numarami-yada-iban-numarami-nasil-ogrenebilirim/

 

About Author

Finansçı

15 Comments

  • Ben ilk defa görüyorum böyle bir kampanyanın olduğu bence çok iyi acil lazım olduğunda çok işe yarar.

  • sitenizdeki çok değerli bilgiler var bir çoğu benim işime çok yarıyor umarum herkesin işine de yarıyordur

    • Tesekkurler guzel yorumunuz icin. İsimiz tuketiciyi bilgilendirebilmek.

  • bence çok güzel acil durumlar için en uygunu gibi düşünüyorum.

  • Bu devirde hem masrafsiz hem faizsiz kredi bulmak cok zor bu kampanya cok yerinde olmus belki limit yuksek degil ama faizsiz ve masrafsiz kredi candir:-)

  • Bu devirde faizsiz ve masrafsiz kredi cekebilmek cok zor. Umarim Denizbank bu kampanyayi uzatirda ufak tutarlara ihtiyaci olanlar masrafsiz ve faizsiz kredi almq imkanini kacirmazlar.

  • Bu devirde masrafsiz ve faizsiz kredi bulmak zor bende makaleden sonra teyit ettim hala da gecerliymis bu kampanya o yuzden degerlendirmek lazim

  • Bu devirde hem masraf yok hem faiz olmayan kredi buldumu cekicen beklemicen.

  • Hem masrafsız hemde faizsiz kredi, hepimizin istediği bir sey galiba bu durum. Ama Banka limiti biraz daha yuksek tutsa cok daha iyi olurmus.

  • Eger bu kampanya devam ediyorsa supermis hem masrafsiz hemde faizsiz kredi bulmak buyuk nimet

  • hem masrafsız hem faizsiz kredi bankaların çok yaptığı bir şey değil. Amaç müşteri çekmek sanırım ama kesinlikle işe yarayacaktır.

  • Faizsiz kredi deyince altinda bir seyler aramak lazim bence hele icinde birde banka varsa😃

  • Bankalar bu zamana kadar kime bedava para vermiş de şimdi versin. Hem masrafsız hemde faizsiz kredi varsa bu işin içinde bir iş vardır kesin. Aksi takdirde ufak demeden herkes bu bedava kredi için Bankanın kapısında sıra olur. Tabi bu kadar sallasam da bende gidip başvuracağım en azından arkasından sonucunu sizler ile de paylaşırım:)

  • Faizsiz ihtiyaç kredisi veren bankalar bunu farklı bir yerden çıkarıyorlar. O yüzden sıfır faizli kredi veren banka reklamlarına çok da aldanmamak lazım bence. Son dönemde Garanti faizsiz kredi ve halkbank faizsiz kredi ile ilgili sağda solda duydum haberler çeken varmıdır acaba?

  • Dosya masrafsız kredi veren Bankalar son dönem de artıyor galiba. Masrafsız kredi hesaplama konusunda bir çok sitenin rakamlarını kullanabilir siniz. Masrafsız tüketici kredisi nedir masrafsız kredi olurmu diye düşünmeyin. Banka zaten faiz ile alacağını alıyor bence o yüzden masrafsız kredi buldu mu kaçırmayın.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir