12 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Banka hesap numaramı yada Iban numaramı nasıl öğrenebilirim?

Banka hesap numaramı yada Iban numaramı nasıl öğrenebilirim?

Banka hesap numaramı yada Iban numaramı nasıl öğrenebilirim?

Yeni girdiğimiz iş için, para biriktirebilmek için, yada yatırımlarınızı değerlendirebilmek için Banka’ larda hesap açtırıyoruz. Bazı Bankalarda hesap açılışı sonrası hesap cüzdanı teslim edebiliyor yada 1 TL hesabınıza para yatırarak işlem kaydı oluşturup cüzdan basımı sağlanabilir. Bu dediklerim genelde mevduat ile beraber şubeye giderek hesap açtıranlar için kullanılmaktadır.

Sadece vadesiz hesap açmak için yada maaş hesabı için gittiğimizde müşteri numarası bilgisini talep etmeniz halinde ilgili personel size bu bilgiyi iletir. Fakat evrakları imzalayıp sonra açılacağı iletilen durumlarda müşteri numaranızı öğrenemeyebilir siniz.

Peki hesap numaramı yada Iban numaramı nasıl öğrenebilirim?

-Elinizde müşteri numarası yazmayan atm kartınız mevcut ise ilgili Bankanın internet sitesinden kart ile giriş yaparak hesap bilgilerinize ulaşabilir siniz.

-Çağrı merkezini arayıp Tckn bilginizi ilgili personele ileterek hesabınıza ait detaylı Iban veya müşteri no bilgilerini öğrenebilirsiniz.

-Hesap açılışını gerçekleştiren yada şubede farklı personel ile telefon ile iletişime geçerek, hesabınız ile ilgili bir kaç bilgi vererek hesap sahibi olduğunuzu teyit ederek hesap bilgilerini öğrenebilir siniz.

-Sadece kredi kartı kullandığınız durumlarda hesap numarasını bilmiyorsanız yine kredi kartı ile internet bankacılığı na giriş yaparak hesap bilgilerini öğrenebilir siniz.

Bankacılık işlemlerinizde evrak her zaman önemli olup yaptığınız işlem özelinde sözleşme yada hesap cüzdanı gibi evrakları işlem anında teslim alabilir siniz. İleri de oluşabilecek bilgi taleplerinde elinizdeki mevcut evraklar ile süreci çok daha hızlı yönetebilir siniz.

BUNUNLA İLGİLİ:  Burak Özçivit ve Murat boz neden Murat Dalkılıç ın düğününe gitmedi?
About Author

Finansçı

8 Comments

  • öm-nemli ve pek bilinmeyen bi konu sağolun aydınlattığınız için hocam

  • Bence en kolay yöntem direk çağrı merkezini aramak. Yeni hesap açtığımda bilgilerimi harici hard diskine kayıt ediyorum.

  • En iyi yöntem sanırım online Bankacılığından kontrol etmek olacaktı En azından ben öyle yapıyorum

  • Hesap numara ogrenmek icin findeks gibi bir yapi olsa ne guzel olurdu

  • bank asya da 250000 binlira civarında mevduatım var banka kapandı ve 1ay önce kredi kartımın öden mediğinden avkatlık ve haciz işlemlerinin başlayacağına dair arandım ne yapmamlazım

    • Merhaba,
      Bank asya kredi kartına ait borcunuz için avukat aracılığı ile ödeme yapmanız gerekmektedir. Aksi takdirde haciz vs sureci işletilir.
      Saygılarımızla.

  • Hesap numarami öğrenmek istiyorum diyen adam edevletten girip her işlemini yapabilmesi bence. Bu kadar atraksiyona ne gerek var anlamıyorum.

  • Banka hesap numaramı nasıl öğrenirim diye araştırırken bir sitede bu bilgilerin yayınlanacağını okudum. öle bişey olursa bizler için çok faydalı olacaktır. Ama yine dolandırıcılık yöntemi olma ihtimali de var gibi gözüküyor. Devlet destekli bir şey değil ise aman kanıp kişisel bilgilerinizi girmeyin dostlar.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir