17 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Okulların kapanış tarihi ve Öğretmenlerin seminer yerleri netleşti

Okulların kapanış tarihi ve Öğretmenlerin seminer yerleri netleşti

Okulların açılış tarihini Milli Eğitim Bakanlığı yeni dönem için 28 Eylül 2015, kapanış tarihini ise 16 Haziran 2015 olarak eğitim takvimini belirledi. Okulların açılış tarihinin ertelenmesi sonrası Öğretmenlerin seminerlerinin nerede yapacağı ne zaman başlayacağı dönem başlangıcıda aldıkları eğitim öğretim ödeneğinin ne zaman ödeneceğine dair MEB sayfasında duyuru olarak yayınlandı.

Öğretmenler Yaz tatilinde seminerlerini diledikleri okulda yapabileceklermi? Tatilin uzatılması sonrası nasıl bir yol izlenecek;

– Öğretmenlerin 1 Eylül 2015 tarihinde başlayan seminer ve meslekî çalışmalar, öğretmenlerimizin belirtmeleri durumunda istedikleri il ve ilçe müdürlükleri tarafından koordine edilecektir.

– 14 – 18 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılması gereken eğitim öğretim faaliyetleri dolayısıyla oluşacak boşluk, iş takviminde eğitim öğretim yılının sonuna eklenerek, ders bitiş tarihi 17 Haziran 2016 olarak değiştirilmiştir.

– 21-22-23 Eylül 2015 tarihlerinde yapılamayacak dersler için yıl içinde yoğunlaştırılmış telâfi programı uygulanacaktır.

4) Okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının beşinci sınıflarındaki öğrencilerin eğitim ve öğretime uyum programları da okulların açıldığı ilk hafta içinde eğitim öğretim süreci ile birlikte gerçekleştirilecektir.

5) Öğretmenlerim her eğitim öğretim döneminin başlangıcında aldığı eğitim öğretime hazırlık ödeneğine ilişkin ödeme tarihinde bir değişiklik yapılmamış olup Bayram öncesi ödeme yapılacaktır.

BUNUNLA İLGİLİ:  Mart 2019 Kira Artışı Ne Kadar?
About Author

Finansçı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir