1 March 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Payu Ödeme Kuruluşu Aş. faaliyet izni tamam

Payu Ödeme Kuruluşu Aş. faaliyet izni tamam

Ödeme Kuruluşu olarak faaliyette bulunmak üzere BDDK’ ya yapılan başvuru sonuçlandı. Payu Ödeme Kuruluşu Aş. faaliyet izni verilmesi Resmi Gazete’ de yayınlandı.

Daha öncede bir çok yazımızda bahsettiğimiz gibi Ödeme Kuruluşu firmaları Ülkemizde her gün artış göstermekte olup bunlara son olarak Payu Ödeme Kuruluşu Aş. ‘de katıldı diyebiliriz.  

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığının 25 Ağustos gündeminde değerlendirilen ve firmaya ait gerekli belge ve bilgilerin incelenmesi sonrasında Payu Ödeme Kuruluşu Aş. firmasına Elektronik Para Kuruluşları kanununda ilgili madde gereği Ödeme Kuruluşu olarak faaliyette bulunabilmesi konusunda onay çıktı.

Payu Ödeme Kuruluşu Aş. için verilen faaliyet izni 03.09.2016 tarihli Resmi Gazete’ de yayınlanarak yürürlüğe girdi. E-Ticaret dünyasına yeni bir vizyon katmayı hedefleyen Payu Ödeme Kuruluşu Aş. firması, kredi kartı ve farklı ödeme seçenekleri, gelişmiş fraud ekipleri ile riski en aza indirgeyerek güvenli hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Payu Ödeme kuruluşu ücretleri ne kadar? Firma 600 TL+Kdv sabit ücret ve yüzde 1.5 dan başlayan komisyon oranları ile hemen başlayabilirsiniz. Payu Ödeme günleri ne zaman? Payu Ödeme hizmetlerinde ödemeler her hafta Cuma günü yapılmakta olup, Cuma’ nın tatile denk gelmesi halinde bir sonraki iş günü ödemeleriniz sistemde tanımlı hesabınıza aktarılmaktadır.

Payu Ödeme Kuruluşu A.Ş. adres:

Otakçılar Cad. No: 78, Flat Ofis D- Blok 34050

Eyüp – İSTANBUL

Payu Ödeme Kuruluşu iletişim telefon ve fax numarası:

Telefon: +90 212 337 65 85 (Çalışma saatleri hafta içi 09:00 – 23:00, hafta sonu 09:00-18:00 arasındadır.)

Fax: +90 212 705 20 09

BUNUNLA İLGİLİ:  Süper Loto en çok çıkan rakamlar sayılar
About Author

Finansçı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir