6 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Vakıf Katılım Bankası iş başvurusu nasıl yapabilirim?

Vakıf Katılım Bankası iş başvurusu nasıl yapabilirim?

Vakıf Katılım Bankası ile Katılım Bankacılığı’ nda hacim artıyor. Vakıf Katılım Bankası iş başvurusu nasıl yapabilirim?

Ziraat Katılım Bankası açılışı ve sonrasında gerçekleşen şube açılışları ile Katılım Bankacılığı’ na olan ilgi artmaya başladı. Ziraat Katılım Bankası açılışı sonrası 26.02.2016 itibariyle Vakıf Katılım Bankası A.Ş.” unvanlı 300 milyon ABD Doları karşılığı Türk Lirası sermayeli bir katılım bankası kurulmasına izin verilmesine karar vermiştir. Türkiye’ nin en büyük ikinci Katılım Bankası için iş başvurusu yapılmaya devam ediyor. Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kadrosu‘ nda büyük tecrübeye sahip kişiler mevcut olup yakın zamanda yükselişi beraber izleyeceğiz gibi gözüküyor.

Vakıf Katılım Bankası Sosyal hakları neler?

Vakıf Katılım Bankası personel veriminin ve performansının arttırılmasına yönelik olarak yeterli ücret politikası planlamaktadır. Maaş ödemesine ek olarak, ulaşım, doğum yardımı, evlenme yardımı, yabancı dil tazminatı,taşınma yardımları ve kasa tazminatı ödemeleri bulunmaktadır. Ek olarak çalışanlarına özel sağlık sigortası yapılmakta olup eş ve çocukları kapsayacak şekilde düzenlenmiştir.

Vakıf Katılım Bankası iş başvurusu yapmak için tıklayın.

Vakıf Katılım Bankası iş başvurusu için ekteki kariyer.net sitesi üzerinden iş başvurusu yapılabilmektedir. Vakıf Katılım Bankası nerelerde şube açılışları yaptı, iş başvurusu yaparken Vakıf Katılım Bankası Şubeleri yazımız faydalı olabilir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/vakif-katilim-bankasi

Vakıf Katılım Bankası iş başvurusu için kariyer net sayfasında yayınlanan ilan için şimdiden on binden fazla başvuru gerçekleştirildi. Şu anki durumda Genel Müdürlük ve 25 şube olarak faaliyet gösteren Vakıf Katılım Bankası iş başvurusu yapabilmek için ekteki linkten faydalanabilirsiniz.

2016 yıl sonuna kadar 500 personel alımı hedefleyen Vakıf Katılım Bankası işe alım için en az 1 yıl iş tecrübesi aramakta olup, Eğitim olarak İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin dört yıllık  bölümleriyle, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Ekonometri ve İstatistik bölümlerinden mezun tercih edilmektedir. Erkeklerde 30 yaşını geçmeyen askerliğini yapmış yada en az 2 yıl tecilli, bayanlarda ise 28 yaşını aşmamış personeller tercih edilecektir.

BUNUNLA İLGİLİ:  Galatasaray dan Lukas Spalvis atağı

İlan detayında şimdilik uzman yetkisinde İstanbul Anadolu ve İstanbul Avrupa için personel alımı yapılmakta olup, ilan başvurusunda çalışmak istediğiniz il bilgisi belirtilerek ilerideki personel alımlarında değerlendirileceği belirtilmektedir. Ziraat Katılım Bankasının bu kadar hızlı büyüdüğünü izlerken Vakıf Katılım Bankasının da aynı hızla büyümesini beklemek hayal olmayacaktır. 

Önceliğin Genel Müdürlük ve Merkez şube olması dolayısı ile Katılım Bankacılığı alanında yeterince tecrübeli adayların işe alımı biraz daha öncelikli olacaktır. Fakat sonrasında hızla büyüme potansiyelinden dolayı işe alımlar daha da hızlanacaktır.

 

 

Ziraat Katılım Bankası ne kadar maaş ve ek ödeme veriyor yazımızı okumak için tıklayın

Ziraat Katılım Bankası maaşları

 

About Author

Finansçı

1 Comment

  • vakıf katılım bankası iş başuruları patlamış diyorlar. Piyasa şu anda Katılım Bankalarına yöneldi. Bu süreçte Vakıf Katılım Bankasına kapağı atabiliriz umarım

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir