14 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Ziraat Katılım Bankası 2015 yılında nerelerde şube açacak?

Ziraat Katılım Bankası 2015 yılında nerelerde şube açacak?

Kamu Bankaları içinde faizsiz Bankacılık politikaları ile çalışan ilk Banka olan Ziraat Katılım Bankası 5 aylık sürede nasıl bu kadar hızlı ilerlediklerini anlattı.Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan 2018 yılında orta ölçekli bir Banka konumuna geleceklerin ileterek Ziraat Katılım Bankası 2015 yılında nerelerde şube açılışı yapacak sorularına da cevap verdi.2015 yıl sonuna kadar İstanbul’ da 2 şube, Ankara’ da 1 şube, Adana ve Kayseri’ de 1 şube açacaklarını belirtti.

29 Mayıs 2015 tarihinde kapılarını açan Ziraat Katılım Bankası 5 ay gibi bir sürede 16 şubeye ulaştıklarını yıl sonuna kadar 20 şube planlamalarına rağmen 21 şube açılışı ile yılı kapatacaklarını iletti.Ziraat Katılım Bankası 2016 yılında 50 şube açılışı, 2017 yılında 100 şube, 2018 yılında 170 şube, 2023 yılına kadar 500 şubeye ulaşmak istediklerinden bahsetti. 2015 yılında Ziraat Katılım Bankası açtığı şubeler, Ankara 3 şube,İstanbul 6 şube, Konya 2 şube, Gaziantep, Diyarbakır, Aksaray, Çorum ve Bursa’ da birer şube ile 16 şube sayısına ulaştı.

Osman Arslan Ziraat Katılım Bankasının sektördeki beklentisi diğer katılım Bankalarının payından almak değil sektörü büyütmek istediklerini belirtti. Amaçlarının Proje finansmanında etkin rol oynayan bir Katılım Bankası olmak olduğunu anlatan Arslan Ziraat Bankasından mevcut tecrübemiz ile Tarım sektöründe katılım bankacılığının uygun olduğunu anlattı.

Ziraat Katılım Bankasının açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İslami Sigorta( Tekafülü) da kurulmasını istemişti. Mecut devam eden Ziraat Sigorta içinde buna uygun bir yapı oluşturulduğundan bahseden Osman Arslan ileri ki dönemde gerekli hacime sahip olduklarında bu projenin de olmasını düşündüklerini açıkladı.

 

 

BUNUNLA İLGİLİ:  Facebook Güvendemisin uygulamasını devreye aldı
About Author

Finansçı

6 Comments

  • ziraat bankası en çok kullandığım bankalar arasında yerini almış durumda

  • Ziraat Bankası’nın atılımları Bu arada çok fazla ulaşmaya çalıştıkları yenilikçi ve dinamik kitle amacına ulaşıyor Bence zira benim bile Ziraat Bankası Hesabım Var

  • 2015 yılı içerisinde çok sayıda personel alımı yapmayı planlıyorlardı; ne oldu acaba?

    • Sube acilislari devam ettikce alimlar devam ediyor.

  • birçok banka ile çalıştım ancak ziraat ile çalışmayıda düşünüyorum

  • Bankalar arasında en çok tercih ettiğim Ziraat ve İş bankası.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir