Fox Çalar Saat programı spikeri İsmail Küçükkaya Bodrum Doria Hotel ‘de gerçekleşen nikah töreninde Eda Demirci ile Dünya evine girdi.
Fox Çalar Saat programı spikeri İsmail Küçükkaya, Samsun’da görev yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Eda Demirci ile dünya evine girdi. Davete aile yakınları, dostları ve magazin dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Bodrum Doria Hotel ‘de 19:30 da gerçekleşen Nikah töreninde çiftin Nikah şahitleri, İlber Ortaylı, Enver Yücel, Fatih Terim, Engin Güner, Doğan Şentürk, Mehmet Sepil ve Arzu Yılmaz Demirbilek üstlendiler.
İsmail Küçükkaya düğün günü İnstagram hesabından evlilik haberini takipçileri ile paylaştı.
Çalar saat ailesi izleyicilerine sevinecekleri bir haber olduğunu ileterek akşam evleneceğini belirtti. Samsun’ da Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak görev yapan Eda Demirci ile Dünya evine girdiğini bu haberi hayranları ile paylaştı.