8 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Bankadan ne kadar kredi çekebilirim nasıl öğrenebilirim?

Bankadan ne kadar kredi çekebilirim nasıl öğrenebilirim?

Bankadan kaç para kredi çekebilirim nasıl öğrenebilirim?

Hepimizin Bankalar ile işlemleri mevcut olup, mecbur kalarak yada bir yatırım için kredi çekmek durumunda kalabiliyoruz. Kimi krediler hazır limitli kredi kimisi ise maaş yazısı yada bordro ile talep edilmiş Bankanın tahsis ettiği krediler olabilir. Bankaların kredi kullanım kriterlerinde borçlanma endeksi, ne kadar başvuru yaptığınız, kullandığınız krediyi ne kadar gecikmeli olarak yatırdığınız yada yatırmadığınız, takibe aktarılmış herhangi bir borç bakiyeniz var mı gibi kriterler kontrol edilmektedir.

Peki Bankaya gitmeden ne kadar kredi kullanabilirim sorusuna cevap vermek gerekir ise, bordrolu ve bordrosuz başvuru olarak 2 grupta ele almak gerekir. Bordrosuz başvurular da Banka sizin mevcut riskleriniz ile değerlendirmeye yapar ne kadar taksit ödeyebileceğinizi,ödeme performansınız gibi etkenler ile adınıza ihtiyaç, konut yada taşıt kredisi olarak sizlere tanımlı bir kredi limiti oluşturulur. Bu tutarı öğrenebilmek için sıklıkla sms kredi başvurusu yada web den kredi başvuru yapılması gerekmektedir. Bunun yanında Banka datasında telefon numaranız mevcut ise sms ile ne kadar kredi çekebileceğiniz gelir.Bu limitler Bankaların tahsis ekiplerine göre farklılık gösterebilmekte olup, kefilsiz evraksız kullanabileceğiniz kredi limitleridir. Adınıza Banka tarafından tanımlanan kredi limitini öğrenmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Maaş yazısı ile yapılan başvurularda ise maaşınıza göre ödeme yapabileceğiniz üst nokta hesaplanarak bir kredi limiti çıkarılır. Maksimum maaşın 10 katı olarak değerlendirilebilmekte olup mevcut riskleriniz ile ödeme yapabileceğiniz maksimum tutar belirlenir. Fakat yaptığınız ödeme tutarları yüksek ise Banka bir kefil talebinde bulunabilir, olumsuz durumda tahsilat yapabileceği farklı bir müşteri. Bu süreci kredi çeken herkes bildiği için çok üzerinde durmuyorum, maaş yazınız yada bordronuz ile Bankaya yapacağınız durumda Banka size ne kadar kredi verebileceğini bildirir siz daha fazla tutar talep ediyor iseniz biraz önce belirttiğim gibi kefil talep ederek sürecinizi ilerletebilir siniz.

BUNUNLA İLGİLİ:  Bandırma Vapuru Müzesi Giriş Ücreti

Banka şubesine gitmeden ne kadar kredi çekebilirim nasıl öğrenebilirim?

Ekteki linkler bu konuda sizlere yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum. TC Kimlik numaranızı yazarak çekebileceğiniz tutarı Banka sizlere online bildirebiliyor. Belirtilen tutar ile Banka şubesine başvurarak belirtilen tutarı evraksız kredi çekme hakkına sahip olabilirsiniz. Bankalar arası farklılık olabileceği için gitmeden ekstra evrak isteyip istemediklerini teyit etmekte fayda var.

Sms ile ne kadar kredi çekebileceğimi nasıl öğrenebilirim?

Banka Banka sms başvurularına ait detaylı bilgilerden faydalanabilirsiniz.

İşbankası SMS kredi başvuru için; Cep telefonunuzdan NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİNİZİ aralarında boşluk bırakarak 4402’ye SMS** göndererek.

Garanti Bankası SMS kredi başvuru için; T.C. Kimlik Numaranızı, istediğiniz kredi tutarını, vadesini ve aylık belgelenebilir net gelir bilginizi TL cinsinden aralarında birer boşluk bırakarak yazın, 3390’a kısa mesaj gönderin.

Denizbank Web Kredi Başvuru Linki;

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/ihtiyac-kredileri/webde-kredi-basvuru.aspx?Ref=WEB&Refid=Menu

İş Bankası Hızlı Kredi Başvurusu;

https://www.isbank.com.tr/internet/MainPageEnter.aspx?src=BKTP_HizliKrediBasvuruAnasayfa

Garanti Bankası Bireysel Destek Kredi Başvurusu;

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/bireysel_destek_kredisi/ssl/basvuru.page#calcContent=UID4484c55

Akbank Bireysel İhtiyaç kredi başvurusu;

https://webapp.akbank.com/DirektKredi/EntryPoint.aspx?gclid=Cj0KEQiA96CyBRDk5qOtp5vz8LkBEiQA6wx8MOrJBBavLz81KNs3O00ouaaF9D0ssarJEn9fMM8qe6EaAoKO8P8HAQ

Finansbank İhtiyaç Kredi Başvurusu;

http://www.finansbank.com.tr/krediler/ihtiyac/ihtiyac-kredi-basvurusu.aspx?FROM=2&ref=WEB_Anasayfa_basvuru&tckn=34282510544

 

Adıma kredi çekilmiş mi nasıl öğrenebilirim yazımızı okumak için tıklayın

About Author

Finansçı

10 Comments

  • Eğer bir banka veriyorsa hepsi veriyor eğer biri vermiyorsa hiçbiri vermiyor .istediğiniz kadar başka bankaya gidin

  • Faydalı linkler vermişsiniz teşekkürler

  • Kredi kullanmayi dusunenler icin buyuk kolaylik olmus bu paylasiminiz. Site site gezmeye gerek kalmamis.

  • en büyük sıkıntı zar duruma düşen dürüs esnaflar bu sistem yüzünden çok zor durumda kalıyorlar zira kredi notu engeline takılıyorlar yani sistem durumu iyi olan insanlara göre işlemiş oluyor

  • Kredi notu öğrenme hizmeti ile banka kredi başvuru sonucunu öğrenebiliyorsunuz kısmen.

  • yorumda bulunan arkadaş güzel bie tespit yapmış bir banka eğer kredi veriyorsa diğer hepsi veriyor demektir.

  • ben bu zamana kadar hiç kredi çekmedim ama lazım olursa çeker miyim bilmiyorum

  • bu zamana kadar krediye hiç ihtiyacım olmadı nedense bunu bende bilmiyorum neden olmadı

  • Ne kadar kredi cekebilecegim diye merk edenler icin guzel bir makale olmus. Bende merk ediyordum bana ne kadar kredi verirler diye o yuzden deneyeceğim kesin.

  • Bankadan ne kadar kredi çekerim diye merak edenler için çok mantıklı. Ama yinede kkb puanı basvuurudan dolayı düşmemesi için çok yapmamak lazım.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir