7 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

Kredi Yurtlar Kurumu yurt ve burs başvuru sonuçları açıklandı

Kredi Yurtlar Kurumu yurt ve burs başvuru sonuçları açıklandı

Kredi Yurtlar Kurumu yurt ve burs başvuru sonuçları açıklandı

Öğrencilerin öğrenim hayatı boyunca en önemli etkenlerden biri yurt başvurusu ve burs talepleridir. Kredi Yurtlar Kurumu’na yurt başvurusu ve burs başvurusu yapanlar dört gözle sonuçların açıklanacağı günü bekliyorlardı. Ak Parti seçim vaadlerinde öğrencilere verilen burs miktarının arttırılacağı haberi ayrıca sevindirici olmuştu. 320 Türk Lirası olan öğrenim kredisi tutarının 400 Türk Lirası olacağına dair bilginin hayata geçmesi için çok önemli bir adımdı. Yakın zamanda onaylana bir yönerge ile Öğrenim kredisi burslarının aylık 400 Türk Lirası olduğu açıklanmıştı, Ziraat Bankası aracılığıyla ödenen burs için tüm öğrenciler kendilerine burs çıkıp çıkmadığını merak ediyor.

Yurt başvurularındaki süreç ise KYK geliri düşük ailesi olanlara öncelik vererek yurt başvurularını kabul etmekte, yer kontenjanına göre diğer öğrencilere de yurt konusunda yardımcı olmaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz linklerden yurt başvurusu yapan öğrencilerimizbaşvuru sonuçlarını görebilecektir.

Burs başvurularında Lisans öğrenimi alan öğrencilerin yaptığı burs başvurularına ait sonuçlar açıklandı. Kredi Yurtlar Kurumu na yapılan öğrenim kredisi başvurularında artık her ortamda kullandığımız internet çok etkili olabiliyor. Kayıtların internet ortamında, başvuruların internet ortamında olduğu süreçte başvuruları da aynı şekilde internet ortamında öğrenebilirsiniz. Öğrenim kredisi için başvurularınızı ekteki linkten faydalanarak kontrol edebilir siniz.

 

Kredi Yurtlar Kurumu Burs başvuru sonuçlarını öğrenmek için tıklayın;

http://krediburssonuc.kyk.gov.tr/Home/KimlikDogrulama

 

Kredi Yurtlar Kurumu Yurt başvuru sonuçlarını öğrenmek için tıklayın;

http://krediburssonuc.kyk.gov.tr/Home/KimlikDogrulama

 

Bankada çocuk hesabı nasıl açılır yazımızı okumak için tıklayın

https://www.kucukpara.com/banka-hesaplari/cocuk-hesaplari/cocuk-hesabi-nasil-acilir/

BUNUNLA İLGİLİ:  Sıla konserleri iptal edildi
About Author

Finansçı

1 Comment

  • her sene bu zamanlar acıklanır ihtiyac sahiplerine verilir güzel bir olay adeletli bir şekilde işliyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir