8 February 2024

Email

info@kucukpara.com

Banka Kartları

İş Bankası Dijital Kumbara Garanti Bankası Akıllı Kumbara Nasıl Açılır?

İş Bankası Dijital Kumbara Garanti Bankası Akıllı Kumbara Nasıl Açılır?

Hepimiz tarafından çok iyi hatırlanır ki çocukluğumuzda bir çok Bankanın kumbaraları eşliğinde büyüdük. Özellikle bu alanda İş Bankası Kumbara ve Ziraat Bankası Kumbara ‘ları hep evlerimizin en güzel köşelerinde yerini almıştır. Klasik İş Bankası Kumbaraları ve Ziraat Bankası Traktör kumbaralarını hala saklayanlar vardır sanırım.

Kumbaralar devrim niteliğinde yenilikler eklenerek hayatımızda eski yerine gelmeye çalışıyor. Peki akıllı kumbara ve dijital kumbara ile bizi bekleyen yenilikler neler? Bu anlamda sektöre yön veren İş Bankası Dijital Kumbara ile Garanti Bankası Akıllı Kumbara ile taşları yerinden oynattılar diyebiliriz.

İş Bankası Dijital Kumbara Garanti Bankası Akıllı Kumbara Nasıl Açılır?

Hürriyet gazetesinden Ahmet Can beyin Nisan ayında yaptığı haberde, piyasaya bilgi veren İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen İş Bankası Akıllı Kumbara yada İş Bankası Dijital Kumbara ile ilgili detaylardan bahsetti. Çin’ de inovasyon merkezi açmayı planlayan İş Bankası Türk bankacılık sektöründe kendini ön plana çıkaracak ürünler geliştirmeyi planladıklarından bahsetti.

Bu ürünlerin içinde en gözde olan ise İş Bankası Dijital Kumbara olduğunu ve akıllı telefonlar ile çocuklarımıza dijital ortamda harçlık verebileceğimiz yeni nesi kumbara olacağını dile getirdi. Bluetooth ile akıllı telefona bağlanacak olan uygulama ile İş Bankası Dijital Kumbara’ ya harçlık verilmesini sağlayacak. İş Bankası akıllı kumbara ile eski alışkanlıkları devam ettirerek yeni nesil ile bağlantı kurulduğunu anlattı.

İş Bankası Akıllı (Dijital) Kumbara Nasıl Açılır? İş Bankası Dijital Kumbara Ücreti 2017-2018

Dün itibariyle televizyon reklamlarında izlemeye başladığımız İş Bankası Dijital Kumbara ile ilgili internet sitesinde açıklama yapılmaz iken öncelikle piyasayı İş Bankası Akıllı Kumbara konusunda bilgilendirmek amaçlanıyor. Sizler için gerekli araştırmayı yaparak İş Bankası Dijital Kumbara ücreti ne kadar? konusunda çağrı merkezinden detaylı bilgi almaya çalıştık.

Peki İş Bankası Dijital Kumbara’ yı kimler alabilir? İş Cep kullanmakta olan ebeveynler İş Bankası şubelerine başvuruda bulunarak 18 yaşından küçük çocukları için Dijital Kumbara alabilirler. Dijital Kumbara için nelere ihtiyaç var? Velinin İş Bankasında vadesiz TL hesabı ve İş cep kullanıcısı olması gerekiyor. Çocuk içinde ayrıca vadesiz TL hesabı ve Vadeli Kumbara hesabının bulunması gerekiyor. Vadeli Kumbara hesabı ile 15:30 a kadar aktarılan bakiyeler için bir günlük faiz biriktirmeye başlar.

BUNUNLA İLGİLİ:  Doğalgaz faturalarını vade farksız 3 taksitte ödeme

İş Bankası Akıllı Kumbara ücreti 150 TL olarak belirtilmekte olup, sonrasında kumbara fonu aracılığı ile en az 30 TL olmak üzere otomatik ödemeye bağlayarak İş Bankası Dijital Kumbara ‘ya aktarım sağlayabilir siniz. Bunun yanında diğer kumbaralarda olduğu gibi dijital para aktarımlarının yanı sıra fiziksel para aktarımı sağlayabiliyorsunuz. Tanımlamış olduğunuz hesaba çocuğunuz için İş Bankası Dijital Kumbara hesabına anlık para aktarımları yapabiliyorsunuz, işlem anında belirttiğiniz hesaba aktarılıyor.

İş Bankası Dijital Kumbara ücretsiz nasıl alınır? diye soranlar olabilir. İş Bankası şubelerinde geriye dönüş 7 takvim günü içinde yada yeni yaptıracağınız Güvenli Gelecek Maxi Sigortası, Güvenli Gelecek Maxi Plus Sigortası, Güvenli Gelecek Gold Sigortası, Güvenli Gelecek Gold Plus Sigortası, Güvenli Gelecek Gold Maxi Sigortası, Güvenli Gelecek Gold Maxi Plus Sigortalarından bir tanesini yaptırmanız durumunda Dijital Kumbara ‘ya ücretsiz sahip olabilir siniz.

Fiziksel olarak İş Bankası Akıllı Kumbara içerisine atılan bakiyeleri de şubeye giderek belirttiğiniz hesaba aktarım yapabilirsiniz. Bunun yanında kendi hesabınız dışında çocuğunuz için Bankada açacağınız hesap bilgisini İş Bankası Dijital Kumbara hesabına tanım yaptırmanız durumunda Bluetooth aracılığı ile kumbaraya yapacağınız para aktarımlarında çocuğunuzun hesabına anlık aktarımlar gerçekleştirilecektir.

İş Bankası Dijital Kumbara ‘ya para nasıl aktarılır? İş cep kullanıcıları dijital kumbaranın yakınında olması durumunda iş cepten sırayla Para Aktarma, Dijital Kumbara adımlarını takip etmesi gerekir. Sonrasında kaydır at yada işlem tutar girişi ile aktarım yapabilir. Bluetooth özelliği açık olacak ve İnternet şubesi işlemlerinin “Sınırsız Tüm işlemler yapılabilir” olarak seçili olması gerekir. Para aktarımlarında herhangi bir ücret tahsil edilmez. Para aktarırken hesap bilgisine ihtiyaç olmaz sadece ad soyad bilgisine istinaden gönderim yapılabilir.

Dijital kumbaraya atılan fiziki paralar dijital ekranda gösterilmez. Bunun yanında çocuğun hesabına kumbara dışında gerçekleştirilen işlemlerde, iş cep ile yapılan son işlem sonrasında görüntülenebilir. İş Bankası Dijital Kumbara ‘lara hangi telefonlar ile para aktarılabilir? 4.3 ve üzeri Android ve güncel İOS işletim sistemi bulunan telefonlar aracılığı ile para aktarılabilir.

BUNUNLA İLGİLİ:  Kuveyt Türk Cebim Pos Nedir? Cebim Pos Nasıl Kullanılır?

Geçtiğimiz dönemlerde sık sık şubelere giderek İş Bankası hala kumbara veriyor mu? diye soranlarımız olmuştur. İş Bankası kumbara satın al dediğinizde klasik İş Bankası kumbaralarına gittigidiyor yada hepsiburada sitelerinde ortalama 30 TL gibi bir ücrete satın alabilir siniz. O yüzden İş Bankası kumbara veriyor mu? diye merak etmenize gerek yok internet aracılığı ile dilediğiniz model iş bankası kumbarasını satın alabilir siniz.

Fakat yeni dönemde İş Bankası Dijital Kumbara hesabına para aktarmak istediğinizde indireceğiniz uygulama aracılığı ile bluetooth kullanarak harçlık aktarabileceksiniz. İş Bankası kumbara hesabına bakma konusunda diğer dijital platformlar aracılığı ile işlem yapılabiliyor. Kumbara fonundan para çekmek istediğinizde ise belirteceğiniz bakiye kadar işlem yapılabilmektedir. İleri ki günlerde İş Bankası Akıllı Kumbara ücretleri konusunda değişiklik olması durumunda sizler ile paylaşıyor olacağız.

Garanti Bankası Akıllı Kumbarası Nasıl Açılır? Garanti Bankası Ugi Akıllı Kumbara Ücreti 2017

Garanti Bankası Akıllı Kumbara ile İş Bankasından bir adım önde yer almakta olup, piyasaya daha hızlı giriş yaptılar diyebiliriz. Garanti Bankası Akıllı Kumbara çocuklarımız için tasarlanan Paramatik görünümüne sahip bir kumbaradır. Bu kumbara ile çocuklarımız hem para biriktirmenin keyfine varacak hemde bunu bir eğlence aracı olarak görecekleri kesin.

Peki Garanti Bankası Akıllı Kumbaraya nasıl sahip olabilirim? Garanti Bankası tarafından tasarlanan Garantili Gelecek hesabı açtıran tüm müşterilere Akıllı Kumbara hediye olarak verildi. Bunun yanında isteyenler için Garanti Akıllı Kumbara Ücreti olarak 54 TL tahsil ederek tüketici bu kumbaraya sahip olabildi. Şartlara gelince 23.03.2015 sonrası Garantili Gelecek hesabı açan müşterilere ücretsiz olarak verilen Garanti Bankası Akıllı Kumbara ücreti hesabın 1 yıldan önce kapatılması durumunda tüketici hesabına yansıtılmaktadır.

Garantili Gelecek hesabı açan çocuklar için hediye edilecek Garanti Akıllı Kumbara bir adet ile sınırlı olup stoklarda sınırlı sayıda olduğu belirtilmektedir. Son katılım süresi Haziran ayı olarak belirtilse de talep görmesi durumunda bu sürenin uzatılma ihtimali olabilir.

BUNUNLA İLGİLİ:  CarrefourSA personel alımı yapıyor başvuru şartları neler?
is bankasi dijital kumbara,garanti bankasi akilli kumbara,is bankasi akilli kumbara ucreti
İş Bankası Dijital Kumbara Nasıl Alınır?

Garanti Bankası Akıllı Kumbara özellikleri nelerdir? Sistem atm kartı mantığı ile çalışmakta olup, kart ve şifre ile çalışmaktadır. Garanti Bankası Akıllı Kumbara paketinde bulunan kart ile kullanılmaktadır. Akıllı Kumbara içerisine 0,05 kr ile 1,00 TL arasında tüm madeni paraları atabilir siniz. Yatırdığınız ve çektiğiniz tüm paraları tanıma ve kayıt etme özelliği vardır. Biriktirmek istediğiniz tutarı kayıt etmeniz durumunda o hedefi tutturmak için size mesajlar iletir.

Para harcamak istediğiniz de size uyarı mesajı iletir. Kullanıcıya ait isim, doğum günü bilgilerini kayıt eder, özel günlerde kutlama mesajları vermektedir. Yeni aya başladığında size bunu mesaj olarak hatırlatır. Garanti Ugi kumbara olarak piyasada bilinen bu akıllı kumbara çocuklarımıza hem para biriktirme konusunda eğlenceli vakitler sağlamakta hemde bir arkadaş özelliği sunmaktadır.

Garanti Bankası Ugi Kumbara sahibi olan ve akıllı kumbarası arızalananlar ne yapmalı? Bu durumda 1 yıl olan garanti süresi dolmadan garanti belgesi ve Arıza bildirim formu ile beraber Garanti Bankası şubelerine teslim etmeniz gerekiyor. Garanti Bankası kumbarası nasıl açılır? konusunda internet sayfasında yapılan açıklamalar ışığında bilgilendirmeye çalıştık.

Garanti Gelecek Hesabı nedir? diye merak edenler için çocuğunuzun geleceği için yatırımlar yapmanızı sağlayacak ürünleri bir arada tutan bir programdır. Garanti Bankası Ugi Akıllı Kumbara ile çocuğunuz adına küçük büyük demeden yatırımlar yaparak, bu yatırımları da değerlendirme fırsatı bulursunuz. Bununla beraber Garantili Gelecek Sigortası ‘da yaparak çocuğunuz eğitim hayatını belirlediğiniz teminat tutarında sigortalarsınız.

Hepimiz tarafından merakla takip edilen Kumbara veren Bankalar sorusuna dijital akıllı kumbara seçenekleri ile İş Bankası ve Garanti Bankası seçeneklerini sunabiliriz. Zira çocukluğumuzda kalan diğer kumbaraları şu anda bankalar vermeyi tercih etmiyorlar. Fakat o eski kumbaralar çocukluğumuzun hatırası olarak kalmaya her zaman devam edecekler. Zira kısa dönemde Denizbank Kumbara yada Ziraat Bankası Kumbaraları raflarda yerini koruyorlar.

Akıllı Kumbaralar konusunda tereddütler yaşanması durumunda İş Bankası Akıllı Kumbara için İş Bankası internet sitesinden, Garanti Bankası Akıllı Kumbara içinde Garanti Bankası internet sitesinden faydalanabilir siniz.

 
About Author

Finansçı

5 Comments

  • İş bankası dijital kumbara reklamları piyasada büyük etki yarattı bence. Ama dijital kumbara ücreti bence yüksek gibi. Çocukların elinde oyuncak olma ihtimali de mevcut çünkü. O yüzden İş Bankası dijital kumbara ücretsiz olarak kârlı müşterilere verilebilir. Diğer türlü satın almak isteyenler içinde akıllı kumbara biraz daha makul bir fiyat olmalı derim ben:)

  • Maşallah her şeyi dijitali çıktı artık. işin güzel zaten Yavaş yavaş para atıp bi heveslee açtığında acaba içinden ne kadar para çıkacak sürprizini yaşamak değil mi?

  • İş bankası dijital kumbara ile çocukların acaba kumbaramda kaç para birikti diye anne ve babasına sorma heyecanini bitirecek:+( Ama yeni bir dijital akımında başlangıcı olacak gibi gözüküyor.

  • Çokta tuhaf karsilamamak lazım malum çağımız teknoloji çağı dijital kumbara olması da normal. Ama iş bankası büyük vole vuracak gibi duruyor. Hem yeni müşteri portföyü hem vadesiz para hacmi hem vadeli müşteri derken piyasada çocuk hesapları konusunda önemli aşama kaydedecek tır.

  • Bugünün çocuklarını ve gençleri kazanan bankalar kendi geleceklerini de kazanmış olacaklar. Bugün küçük tutarlı harçlıklarını dijital kumbarada tutanlar çok yakın gelecekte bu kumbaranın sahibi olan bankalar ile çalışacaklar.Kimi bireysel olacak kimi şirket sahibi olacak sahip olduğu dijital kumbaranın Bankasını hep tanıyacak. Bu ürüne sahip bankalar hem bugün hemde yarın kazanacaklar.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir